Company

Voor meer dan 40 jaar bewijst Muster & Dikson zijn waarde op de markt van haarproducten en schoonheidsproducten. Deze producten zijn van buitengewone kwaliteit, ook biedt Muster en dikson service op het hoogste niveau.

We hebben de afgelopen jaren erg veel ervaring opgedaan op de markt. Dit hebben wij verdiend door onze kwaliteit en flexibiliteit.Dit erg belangrijke resultaat hebben wij bereikt door middel van het opdoen van ervaring, onderzoek op de markt en innovatie van het bedrijf.

Onze dagelijkse betrokkenheid ligt bij de passie voor ons werk en wordt gevuld door vakkennis. Zodat we altijd nieuwe doelen kunnen bereiken. Attentie op detail en de realisatie van buitengewoon goede producten. Bij ons is het heel belangrijk dat de klant een goede respons op ons bedrijf heeft. 

Muster Dikson is een Italiaans bedrijf dat handelt in verschillende producten zoals : haarproducten, meubels, zonnebanken, spa's etc. Wij zijn gerricht op de haarproducten van dit merk. Wij zijn daarom ook de exclusieve vertegenwoordigers in Nederland voor dit merk.